İnternette Arayınız!

26 Ocak 2021 Salı

Ordu İmam Hatip Lisesi’den Hatıra -(1978)

Ordu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin öncülüğünde 1978 yılında MTTB’nin yapmış olduğu deneme sınavlarından sonra Ordu Lisesi’nin önünde aşağıdaki fotoğraf çekilmiştir. Fotoğraf bize o yıllarda hep öncülük yapan aktif Akıncılar ve MTTB’nin Ordu’da  fikir ağabeylerimizden Yakup Kırca’nın facebook sayfasından alınmıştır.

         O günün öncü hocalarımızdan bir kaçı bu fotoğrafta yer almıştır. Fotoğrafta bulunanlar: ?, Yakup Kırca,Kemal Öner, ?, ?, İdris Naim Şahin, Ramadan Gökten, Mehmet Çalışıcı,

?,  Mehmet Gudu (Osmanoğlu), ? , Hamdi İnan, Adem Köse, Mehmet Ali Kılıç, ? , Ahmet Karagöz. Soru işaretli kişiler tarafımdan tanınamamıştır. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, hayatta olanlara uzun ömürler diliyorum. Yakup Kırca ağabeye de Kumru’dan selamlarımı iletiyorum.

         Bekir AKKAYA /26.01.2020/ KUMRU

        https://bekirakkaya.blogspot.com/,    https://kumrubelgesel.blogspot.com/

© Bekir Akkaya Blogspot Copyright 2000 © Kaynak göstererek kullanmaya özen gösteriniz. Tüm yasal haklar https://bekirakkaya.blogspot.com.tr/ye aittir. Çalınan her türlü içeriğin hukuki ve cezai sorumluluğu çalanın kendilerine aittir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder