İnternette Arayınız!

21 Şubat 2021 Pazar

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe Heyecanlandırdı

Gördüğümüz kadarıyla tüm dünyada bir değişim ve dönüşüm yaşanmaktadır. Bu değişim ve dönüşüm en çok bizim ülkemizde oluşmaktadır. Ben şahsen “15 Temmuz’dan sonrası Türkiye, 15 Temmuz’dan önceki Türkiye kesinlikle olmayacaktır” sözünü sık sık tekrar eden bir insanım. Her gelişim ve yaşanan olaylar bunun habercisidir. Benim gibi insanları bu heyecanlandırmaktadır.
İşte bugün aldığım bir haber doğru ise benim gelecekle ilgili umudum fazlası ile artmıştır. Türkiye siyasetiyle ilgilenenler İstanbul’da Ak Parti’nin il başkanlığına getirilen muhterem Osman Nuri Kabaktepe’nin geçmişine bir göz atmalıdır. Geçmişteki Türkiye sevdalılarına önemli
görevler verilmesi ve öze dönülmesi aynı heyecanı fazlası ile artırmaktadır. Türkiye’yi geleceğe taşıyacak kadro ise 1990’da çekildiği söylenen kamyonet fotoğrafında saklıdır. Ve bugün Ak Parti İstanbul İl Başkan Osman Nuri Kabaktepe de bu meşhur fotoğrafta yer almıştır. Ne mutlu!
        Emin olun Ak Parti’ye ayar vermeye gayret gösterenler bu görevlendirmeden mutlu olamayacak, benim gibilerde de daha da büyük heyecan oluşturacaktır. Ben inanıyorum ki, tüm Türkiye’de bu görevlendirmeler aynı hassasiyetlerle yapılmış ve yapılmaktadır. Rabbime şükürler olsun ki bugünleri gördük.
        Yeni Türkiye tüm dünyaya umut olacak ve gelecek İslam’ın ve Türklerin zaferi ile sonuçlanacaktır. Rabbim tüm inananlara yardımcı olsun. (Amin)
                Yeni İstanbul İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe’yi kısaca tanıyalım.
            Araştırmacı yazar, STK yöneticisi, siyasetçi. 1 Aralık1970’te Ordu’nun Fatsa ilçesinde doğdu. Fatsa İmam Hatip Lisesini bitirdikten sonra Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Aynı bölümde yüksek lisans eğitimini tamamladı.
            Refah Partisi ve Fazilet Partisinde çeşitli görevler üstlendi. Kurucu başkanı da olduğu Saadet Partisi İstanbul il yönetimi ve partinin Genel İdare Kurulu üyesi olarak görev yaptı. 2004 yerel seçimlerinde SP’den Fatsa belediye başkan adayı oldu, seçilemedi.
            Saadet Partisi Gençlik Kolları Eski Genel Başkanı. İlim Yayma Cemiyeti denetim kurulu üyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı (TUGVA) yüksek istişare kurulu üyesi, Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği genel başkan yardımcısı olarak görev yaptı. 2016 yılında Maarif Vakfı yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Şu anda Maarif Vakfı Başkan Vekilliği görevini yürütmektedir. Osman Evli ve 2 çocuk babasıdır.
        Osman Nuri Kabaktepe’nin özel internet sitesini ziyaret etmenizi özellikle tavsiye ederim.
            http://osmannurika.com/
Hepinize selam ve saygılarımı sunarım.
Bekir AKKAYA/ 22.02.2021/KUMRU HABER GAZETESİ /KUMRU
https://bekirakkaya.blogspot.com/- https://kumrubelgesel.blogspot.com/

© Bekir Akkaya Blogspot Copyright 2000 © Kaynak göstererek kullanmaya özen gösteriniz. Tüm yasal haklar https://bekirakkaya.blogspot.com.tr/ye aittir. Çalınan her türlü içeriğin hukuki ve cezai sorumluluğu çalanın kendilerine aittir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder